Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Etten-Leur

Mon Plaisir
102 A

4879 AT
Etten-Leur


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 8:00-18:00
zondag: Op aanvraag

Klanten vertellen over Autohopper Etten-Leur

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Etten-Leur of Oudenbosch

Een auto huren in Etten-Leur doe je voordelig bij Autohopper. Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. De op deze pagina getoonde prijzen zijn inclusief inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan! Ronde prijzen, heldere voorwaarden, lekker simpel en zonder addertjes onder het gras. Dat vinden wij wel zo prettig. Een huurauto van Autohopper in Etten-Leur is altijd luxe uitgevoerd met minimaal airco, audio installatie en vijf deuren. Al onze auto's zijn maximaal twee jaar oud. Je rijdt dus altijd in een nette en degelijke huurauto die relatief weinig kilometers heeft gereden. Hierboven zie je welke huurauto’s wij beschikbaar hebben in Etten-Leur. 

Waarom Autohopper?

  • Altijd een luxe uitgeruste, nieuwe huurauto
  • Geen verrassingen achteraf door onze duidelijke prijzen incl. btw, allrisk verzekering en pechhulp. 
  • Huren bij de grootste autoverhuurder van Nederland
  • De hoogst beoordeelde autoverhuurder volgens Klantenvertellen

Busje huren in Etten-Leur of Oudenbosch

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Dan huur je bij Autohopper Etten-Leur gemakkelijk een bestelbus. Wij hebben meerdere types busjes te huur: of je nu een klein bestelbusje of grote bakwagen met laadlift wil huren, het kan allemaal. Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan kan je bij ons terecht voor een personenbusje. Met z’n allen gezellig naar de bestemming in plaats van achter elkaar aan rijden in meerdere auto’s. In veel gevallen nog goedkoper ook! Alle busjes zijn in goede staat en altijd luxe uitgerust met minimaal airconditioning en audio-installatie. En het mooie is: je mag al onze bussen gewoon besturen met je B-rijbewijs. Dus, busje huren in Etten-Leur? Hophop, naar Autohopper!

Aanhangwagen huren in Etten-Leur of Oudenbosch

Wil je toch liever een aanhangwagen huren? Ook dat kan bij Autohopper Etten-Leur! Wij verhuren een ruime en stevige aanhanger met huif van het merk Hapert. En hoe langer je onze aanhanger huurt, hoe goedkoper deze per dag wordt. Onze aanhangwagen heeft de volgende afmetingen: 1,50 (h) x 1,25 (b) x 2,50 (d). Reserveer jouw aanhanger eenvoudig online!

Koelwagen huren in Etten-Leur of Oudenbosch

Op zoek naar een koelwagen of een vrieswagen? Onze wagen kan koelen en vriezen tegelijk! De bus is gewoon te besturen met rijbewijs B. Iedereen met dit rijbewijs in het bedrijf mag de koel-vrieswagen besturen, wel zo makkelijk!

Specificaties koel-vriescombinatie:

  • Temperatuur controller
  • Nachtaansluiting op 230 volt
  • Ruime inhoud van 10m3
  • Koelen en vriezen tot -18 graden Celsius
  • Navigatie systeem

De prijs van de koel-vrieswagen is afhankelijk van meerdere factoren. We maken graag een passend voorstel op maat. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.

Veelgestelde vragen