Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Hoogeveen

Parmentierstraat
3

7903 TN
Hoogeveen


Openingstijden

Dag Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Hoogeveen

9.5
24395 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Hoogeveen?

Bij Autohopper autoverhuur in Hoogeveen ben je aan het juiste adres! Wij willen het jou gemakkelijk maken. Onze huurauto's zijn splinternieuw en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabele rit. Alle huurauto's zijn recent, meestal niet ouder dan een jaar. Als de grootste autoverhuurder van Nederland, met meer dan 130 locaties, zijn we altijd dichtbij. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden, waardoor we vaak de voordeligste keuze zijn. De prijzen op deze pagina zijn inclusief alle verplichte kosten en 100 vrije kilometers per dag. Je hoeft alleen zelf nog te tanken. Onze huurauto's zijn uiteraard goed verzekerd, en bij pech onderweg staan we altijd voor je klaar. Dus, als je een auto wilt huren in Hoogeveen, Zuidwolde, Elim, of Nieuwlande, kom dan naar Autohopper!

Busje huren in Hoogeveen?

Moet je grote spullen vervoeren of ga je binnenkort verhuizen en wil je een busje huren in Hoogeveen? Ook dan zit je goed bij Autohopper autoverhuur. We hebben diverse bestelbusjes beschikbaar. Of je nu een kleine bestelauto, een grotere bestelbus, of een ruime bakwagen nodig hebt, bij Autohopper Hoogeveen kan het allemaal. Net als onze huurauto's zijn onze busjes luxe uitgerust met airconditioning, radio en andere extra's. De grote bakwagens met 20m3 laadruimte zijn bovendien voorzien van een elektrische laadlift, wat je verhuizing nog makkelijker maakt!

Waarom kiezen voor Autohopper?

  • Onze huurauto's zijn maximaal twee jaar oud.
  • Geen verborgen kosten.
  • Als grootste autoverhuurder van Nederland met meer dan 130 vestigingen, zijn we altijd dichtbij.
  • Volgens Klantenvertellen zijn we de best beoordeelde autoverhuurketen van Nederland.

Ontdek Hoogeveen en omgeving met je gehuurde auto of bus! Verken het historische centrum, geniet van het natuurgebied Het Hoge Holt en breng een bezoek aan Museum De 5000 Morgen. Met de flexibiliteit van een huurauto kun je ook gemakkelijk naar nabijgelegen steden zoals Zuidwolde en Meppel reizen. Ontdek alle bezienswaardigheden en evenementen op je eigen tempo!

Veelgestelde vragen