Autohopper blog

Onbezorgd op wintersport met pechservice
donderdag 22 februari 2018

Stel, je hebt een oude(re) auto die je niet helemaal vertrouwt voor lange afstanden of je auto is gewoon te klein om mee op wintersport te gaan. Dan kan het een erg verstandig besluit zijn om een auto te gaan huren. Maar wat nou als de auto het niet meer doet of je een aanrijding krijgt in het buitenland. Kom je dan nog wel veilig op je wintersportbestemming, of weer veilig thuis?

Lees verder
Op wintersport met je (huur)auto? Vergeet dit niet mee te nemen!
maandag 12 februari 2018

Ga jij dit jaar lekker op wintersport? Dan ben je niet de enige! Ieder jaar gaan hordes Nederlanders met de (huur)auto op wintersport. Zwaar beladen en vaak met dakkoffer en al. Wel zo handig als je je eigen ski’s en/ of snowboard mee wil nemen! En tsja, als echte Nederlander neem je toch ook genoeg eten en drinken mee zodat je zo min mogelijk naar de dure lokale supermarkt hoeft te gaan.

Lees verder
Naar welke landen mag ik op wintersport met een Autohopper bus?
dinsdag 23 januari 2018

Ga jij deze winter op wintersport naar het buitenland? En is jouw auto niet groot genoeg voor al je vrienden of familie? Met een bus van Autohopper mag je naar een groot aantal wintersportbestemmingen rijden. Zonder extra kosten en zonder addertjes onder het gras, zoals je van ons gewend bent. Op deze pagina vind je de landen waar je naartoe mag rijden met je Autohopper bus.

Lees verder
Op wintersport met een 9-persoonsbus
donderdag 18 januari 2018

Ga je binnenkort op wintersport met je familie of je vrienden? Dan is het natuurlijk super handig om een 9-persoosnbus te huren! 

Lees verder
Op wintersport naar Duitsland?
donderdag 28 december 2017

Misschien heb je het al voorbij horen komen: Duitsland scherpt vanaf 2018 de regels voor het gebruik van winterbanden aan. Ben jij van plan om op wintersport te gaan naar Duitsland? Dan is het belangrijk dat je weet waar jouw banden aan moeten voldoen. 

Lees verder

Pagina's

Wintersport
deals

Wintersportdeals

Huur je één van de wintersportdeals bij Autohopper, dan huur je deze voor een vaste en lage all inclusive prijs.

Bekijk alle deals
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct