Autohopper blog

Verhuischecklist
woensdag 13 september 2017

Je gaat voor het eerst samenwonen, je gaat op kamers of je krijgt binnenkort gezinsuitbreiding en moet groter gaan wonen. Wat de reden ook is dat je gaat verhuizen, het is altijd fijn om dit zo goedkoop mogelijk te doen. En wel zo gezellig, met zo veel mogelijk hulp van familie en vrienden!

Lees verder
Ik ben 18 jaar en wil een auto huren, kan dat?
dinsdag 15 augustus 2017

Ja, dat kan! Bij Autohopper kan je al vanaf 18 jaar een auto huren, mits je een geldig rijbewijs bezit. Dat moment wanneer je net je rijbewijs opgehaald hebt op het gemeentehuis, nog niet bezit over een eigen auto, de auto van je ouders niet beschikbaar is, maar je wel op reis moet. Dan denk je een auto te huren, maar het kan zomaar zijn dat je teleurgesteld wordt, omdat je als 18-jarige bij de meeste autoverhuurbedrijven geen auto kunt huren.

Lees verder
Top 5 handige apps
donderdag 3 augustus 2017

Je hebt een auto gehuurd bij Autohopper en gaat lekker op pad. Welke apps zijn nou echt onmisbaar tijdens jouw rit of dagje weg? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Lees verder
Verhuizen met verhuisbus, een koud kunstje
woensdag 2 augustus 2017

Een grote stap Eindelijk de grote stap gezet: mijn vriendin en ik kochten vorig jaar ons eerste huis. Er kwam in korte tijd veel op ons af als eerste bewoner van dit nieuwbouwhuis. Veel beslissingen in een hele korte tijd: wat voor keuken en vloer plaatsen we, willen we een ligbad of toch een douche? Of misschien wel allebei? Stucwerk of toch eerst maar behangen met een verflaag? En natuurlijk de vraag: hoe gaan we met al onze spullen van ons oude huis in ons nieuwe huis terecht komen?

Lees verder
Welke auto past het beste bij jou?
maandag 24 juli 2017

Heb jij leuke plannen/ een speciale gelegenheid, maar niet het juiste vervoer? Welke auto je dan het beste kan huren lees je in deze blog.

Lees verder

Pagina's

Bakwagen
actie

Bakwagen actie

De hele maand september ontvang je 10,- korting op een bakwagen op ma/di/wo/do!

Vertel me meer
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Kies je vestiging
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct