Autohopper blog

Verhuizen met Ines
maandag 13 november 2017

Hoi! Mijn naam is Ines en ik ben in oktober op mezelf gaan wonen. Lees hier mijn verhaal over de verhuizing: Eindelijk is het zo ver! Na anderhalf jaar op zoek te zijn geweest naar een huurwoning om samen te gaan wonen met mijn vriend hebben we een woning gevonden. Enthousiast zijn we alvast meubels gaan kopen, tot grote ergernis van mijn ouders want de hele kelder en zolder stond vol met verhuisdozen en meubels.

Lees verder
Herfstvakantie met de auto
maandag 2 oktober 2017

De tijd gaat snel, voor je het weet is het alweer herfstvakantie! Speciaal daarvoor hebben wij een leuke actie voor jou. Huur je in de herfstvakantie 5 dagen een auto, dan betaal maar voor 4 dagen! Hieronder vertellen we je waar je de huurauto allemaal voor kan gebruiken.

Lees verder
Verhuischecklist
dinsdag 26 september 2017

Je gaat voor het eerst samenwonen, je gaat op kamers of je krijgt binnenkort gezinsuitbreiding en moet groter gaan wonen. Wat de reden ook is dat je gaat verhuizen, het is altijd fijn om dit zo goedkoop mogelijk te doen. En wel zo gezellig, met zo veel mogelijk hulp van familie en vrienden!

Lees verder
Ik ben 18 jaar en wil een auto huren, kan dat?
dinsdag 15 augustus 2017

Ja, dat kan! Bij Autohopper kan je al vanaf 18 jaar een auto huren, mits je een geldig rijbewijs bezit. Dat moment wanneer je net je rijbewijs opgehaald hebt op het gemeentehuis, nog niet bezit over een eigen auto, de auto van je ouders niet beschikbaar is, maar je wel op reis moet. Dan denk je een auto te huren, maar het kan zomaar zijn dat je teleurgesteld wordt, omdat je als 18-jarige bij de meeste autoverhuurbedrijven geen auto kunt huren.

Lees verder
Top 5 handige apps
donderdag 3 augustus 2017

Je hebt een auto gehuurd bij Autohopper en gaat lekker op pad. Welke apps zijn nou echt onmisbaar tijdens jouw rit of dagje weg? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Lees verder

Pagina's

Wintersport
deals

Wintersportdeals

Huur je één van de wintersportdeals bij Autohopper, dan huur je deze voor een vaste en lage all inclusive prijs.

Bekijk alle deals
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer
Promo
auto

Huurauto voor € 19,- / dag!

Luxe, nieuwe auto met onze promostickers huur je voor € 0,79 per uur, incl. BTW en verzekering.

Reserveer direct