8 tips om verhuisblunders te voorkomen

Ga je binnenkort verhuizen? Klik dan niet weg, want dan is dit een leuk artikel voor jou om verder te lezen! We hebben 6 tips op een rijtje gezet, zodat de meest gemaakte verhuisblunders jou niet overkomen.

1. Koop stevige verhuisdozen
Besparen op verhuisdozen lijkt misschien een goed idee. En dat snappen we. Je wil natuurlijk zo veel mogelijk besparen want verhuizen is al duur genoeg. Zorg er daarom voor dat je stevige verhuisdozen koop die wel tegen een stootje kunnen. Zo weet je zeker dat de dozen al je spullen kunnen houden en deze er niet tijdens het tillen doorheen zakken. (TIP: Selecteer tijdens het reserveren de Autohopper verhuisdozen, deze zijn lekker stevig)

2. Wikkel je spullen goed in
Zorg ervoor dat je niet vergeet om je kostbare spullen goed in te wikkelen met papier zodat deze niet beschadigd raken. Want als je iets niet wil is het dat je eeuwenoude theepot van je overgrootoma kapot stoot, toch?

3. Regel de juiste bus
Er zijn veel verschillende formaat busjes beschikbaar. Wij verhuren bijvoorbeeld busjes met ‘maar’ 3m3 laadruimte, maar ook grote meubelwagens met laadlift en 20m3 laadruimte. Bedenk van tevoren dus goed hoeveel spullen je moet verhuizen en hoe groot deze zijn. Je kan beter een bus huren die net iets te groot is dan dat je halve kast uit de bus steekt. Dat is niet alleen gevaarlijk maar het kan ook schade aan je meubels brengen. En dat zou zonde zijn!

4. Huur een bus met laadlift
Maak je verhuizing nog makkelijker door een {bakwagen} te huren. Waarom? Nou, een bakwagen heeft een laadlift die tot …. Kilo kan tillen. Dat gaat een stuk makkelijker met grote meubels dan dat je dit zelf in en uit de bus moet tillen.

5. Check je verhuisdatum
Kijk tijdens het reserveren goed naar de datum waarop je de bus reserveert en kijk dit ook echt goed na. Het gebeurt écht regelmatig dat er voor een verkeerde datum een busje wordt gehuurd. De ervaring leert dat het erg lastig kan zijn om op de verhuisdag zelf nog een busje te regelen, helemaal in het weekend. Verhuizen is al stressvol genoeg!

Huur een verhuisbus bij Autohopper

6. Zorg voor een goede parkeerplek
Kijk van tevoren even goed waar je je grote verhuis bus kan parkeren. Je wil natuurlijk het liefst zo dichtbij mogelijk parkeren. Is dit niet mogelijk omdat je in de stad gaat wonen? Zorg er dan voor dat je op tijd een vergunning aanvraagt voor het parkeren bij je huis. Zo voorkom je boetes en irritaties!

7. Weet hoe hoog je bus is
Weet jij precies hoe hoog je bus is die je gehuurd hebt? Nee? Dat dacht ik al! Check dit altijd goed voordat je wegrijdt. Je wil namelijk niet vast komen te zitten onder een tunnel en {bovenhoofdse} schade moeten betalen!

8. Maak je meubels leeg
Vergeet niet om al je meubels goed na te kijken of er echt niks meer in zit, je zit er natuurlijk niet op te wachten om de helft van je spullen te verliezen tijdens het verhuizen. Tip: Huur een verhuispakket bij je verhuisbus met een hondje, spanbanden en verhuisdekens. Hiermee verplaats je je meubels makkelijk en veilig zonder ze te beschadigen.

We hopen dat je verhuizing met onze tips wat soepeler gaat verlopen.

0
Bestelauto 3 m³ laadruimte

Bijv. Volkswagen Caddy of Citroen Berlingo

dag54,-
weekend92,-
week324,-
0
Bestelbus 6 m³ laadruimte

Bijv. VW Transporter of Citroen Jumpy

dag65,-
weekend111,-
week390,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyota Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
1
Bestelbus 11m³ laadruimte

Bijv. Citroen Jumper of Peugeot Boxer L2/H2

dag93,-
weekend158,-
week558,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag119,-
weekend202,-
week714,-


 

Misschien vind je dit ook interessant:

Verhuizen met een verhuisbusje Afmetingen bestelbusjes Autohopper

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 04/04/2018 - 11:58

Reactie toevoegen