Auto huren voor vakantie

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat omdat je eigen auto te klein, te oud of niet zuinig genoeg is? Huur een auto voor je vakantie bij Autohopper!

  • Nieuwe huurauto's, ten minste voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren
  • Geen verrassingen achteraf: je huurt altijd inclusief all-risk verzekering en pechhulp: ook in het buitenland
  • De grootste autoverhuurder met meer dan 130 locaties
  • De best beoordeelde autoverhuurketen volgens Klantenvertellen


Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto van Autohopper mag je gewoon naar de meeste landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huurauto is dus gewoon goed verzekerd in het buitenland. Omdat onze huurauto's niet ouder zijn dan twee jaar, gaan we er natuurlijk niet vanuit dat je pech krijgt onderweg. Mocht dit nou toch gebeuren, dan heb je ook gewoon recht op onze pechhulp. We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld! 

Auto huren met trekhaak

Ga je met een caravan op vakantie? Bij Autohopper kan je ook een vakantieauto met trekhaak huren. Wil je een auto met trekhaak huren? Kies dan voor minimaal een middenklasse auto en selecteer in stap 2 de trekhaak. We doen dan onze uiterste best om een auto met trekhaak voor je te regelen.

Hoe zit het met de vrije kilometers?

Ga je naar het buitenland met je huurauto? Let dan even op het aantal kilometers dat je gaat rijden. Bij de huurprijs van je auto zitten 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Rijd je meer? Dan betaal je extra per iedere gereden kilometer. Dit betekent dat als je drie weken een auto huurt, je 21 x 100 = 2.100 kilometer van ons krijgt. Ga je in het hoogseizoen op vakantie? Dan zijn er vaak leuke acties.

Dus, auto huren voor vakantie? Hop hop, naar Autohopper! 

1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed SW, Renault Megane SW

dag69,-
weekend124,-
week414,-
0
Bus 9-persoons

Bijv. Peugeot Expert, Toyota ProAce Personenbus

dag149,-
weekend269,-
week894,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Verzekering bij je huurauto Autovakantie checklist

 

Gepubliceerd door Kiki op zo, 05/15/2022 - 09:18