Auto huren voor vakantie

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat? Huur een auto voor je vakantie bij Autohopper!

 

Is je auto te klein, te oud, of gewoon niet zuinig genoeg? Als je met de auto op vakantie wil, maar zelf even geen (goede) auto tot je beschikking hebt, dan huur je natuurlijk een auto bij Autohopper! Handgeschakeld of automaat, met of zonder trekhaak of een busje met tot wel negen zitplekken; het kan allemaal. Of je nu alleen, met z'n tweetjes of met een hele groep vrienden of familie weg gaat, we vinden altijd wel een passende oplossing. Huur je een auto voor de vakantie bij Autohopper, dan ben je vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt. Dat is wel zo fijn, toch? 

Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto van Autohopper mag je gewoon naar alle landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huurauto is dus gewoon goed verzekerd in het buitenland. Omdat onze huurauto's niet ouder zijn dan twee jaar, gaan we er natuurlijk niet vanuit dat je pech krijgt onderweg. Mocht dit nou toch gebeuren, dan heb je ook gewoon recht op onze pechhulp. We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld! 

Huurauto voor een dagje weg in de vakantie

Blijf je gewoon in Nederland tijdens de vakantie, maar wil je af en toe een dagje weg? Dan is de huurauto van Autohopper de ideale oplossing! Een leuk dagje naar een dierentuin of een pretpark laat je niet schieten omdat je geen vervoer hebt, toch? Je hebt bij Autohopper al voor € 25,- per dag een compacte auto, met stickers. Daar kan het openbaar vervoer niet tegenop!

Lang of kort op vakantie

Het maakt bij Autohopper niet uit of je lang op vakantie gaat of dat je voor een korte tijd wilt huren. Bij Autohopper kan je gemakkelijk de reservering online maken, maar ook bij de verhuurbalie bij elke vestiging ben je van harte welkom!

Tip: Met een ruime (station) auto van Autohopper heb je sowieso genoeg ruimte voor al je bagage, met of zonder dakkoffers! 

1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Verzekering huurauto Autohopper Autovakantie checklist

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 05/02/2018 - 09:18

Reactie toevoegen