Auto huren voor vakantie

Kijk jij ook zo uit naar je vakantie? Weet je al waar je heen gaat, maar nog niet hoe je daar naar toe gaat? Huur een auto voor je vakantie bij Autohopper!

Is je auto te klein, te oud, of gewoon niet zuinig genoeg? Als je met de auto op vakantie wil, maar zelf even geen (goede) auto tot je beschikking hebt dan kan je er natuurlijk altijd eentje huren. Of je nu met een compacte stadsauto of met een busje met negen zitplekken wil gaan; het kan allemaal. Of je nu alleen, met z'n tweetjes of met een hele groep vrienden of familie weg gaat, we vinden altijd wel een passende oplossing. Huur je een auto voor de vakantie bij Autohopper, dan ben je vrij om te gaan en te staan waar je maar wilt. Dat is wel zo fijn, toch? 


 

Zomeractie Autohopper - dubbele vrije kilometers Zomeractie - dubbele vrije kilometers

Deze zomer hebben we weer een actie voor alle personenauto's en - busjes (m.u.v. de promotie auto): je krijgt dubbele vrije kilometers bij je huurauto! Je huurt de auto of bus dus voor dezelfde lage prijs die je van ons gewend bent, inclusief 1.400 vrije kilometers per week (€ 0,18 per extra km), all-risk verzekering en pechhulp, ook in de meeste vakantielanden én BTW! 


Auto huren voor vakantie naar het buitenland

Wil jij een auto huren voor vakantie naar het buitenland? Dat kan, natuurlijk zowel voor een vakantie in eigen land als voor een vakantie in het buitenland. Met de huurauto van Autohopper mag je gewoon naar alle landen reizen die vermeld staan op de groene kaart. Alle voorwaarden die in Nederland gelden, gelden in dat geval ook in het buitenland. Je huurauto is dus gewoon goed verzekerd in het buitenland. Omdat onze huurauto's niet ouder zijn dan twee jaar, gaan we er natuurlijk niet vanuit dat je pech krijgt onderweg. Mocht dit nou toch gebeuren, dan heb je ook gewoon recht op onze pechhulp. We sturen je graag met een gerust gevoel op weg, daar is vakantie natuurlijk ook voor bedoeld! 

Auto huren met trekhaak

Ga je met een caravan op vakantie? Bij Autohopper huur je ook je vakantie auto met trekhaak. Wil je een auto met trekhaak huren? Kies dan voor minimaal een middenklasse auto en selecteer in stap 2 de trekhaak. We doen dan onze uiterste best om een auto met trekhaak voor je te regelen.

Hoe zit het met de vrije kilometers?

Ga je naar het buitenland met je huurauto? Let dan even op het aantal kilometers dat je gaat rijden. Bij de huurprijs van je auto zitten 100 vrije kilometers per dag inbegrepen. Extra kilometers kosten € 0,18 per km. Dit betekent dat als je drie weken een auto huurt, je 21 x 100 = 2.100 kilometer van ons krijgt. Rijd je in die drie weken tijd 2.300 kilometer, dan betaal je dus nog 200 x 0,18 = € 36,- bij het inleveren van de huurauto. Ga je in het hoogseizoen op vakantie? Dan zijn er vaak leuke acties.

Tip: Met een ruime (station) auto van Autohopper heb je sowieso genoeg ruimte voor al je bagage, met of zonder dakkoffers! 

1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend72,-
week270,-
0
Ruim station

Bijv. Toyota Auris of Ford Focus

dag64,-
weekend102,-
week384,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend190,-
week714,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Verzekering bij je huurauto Autovakantie checklist

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 05/01/2019 - 09:18