Auto huren zonder creditcard

Herken je dat ook? Denk je een leuke auto gezien te hebben om te huren, heb je per sé een creditcard nodig. Balen! Gelukkig is het bij Autohopper mogelijk om zonder creditcard een auto te huren. En dat ook nog voor een voordelige prijs!

Waarom kan ik bij Autohopper wel een auto huren zonder creditcard?

Eén van de meest gestelde vragen in de autoverhuur is of je een creditcard nodig hebt. Zoals bovenstaand beschreven: NEE, bij ons heb je die niet nodig. Bij Autohopper kan je de borg gewoon met je pinpas betalen. Maar waarom heb je die wel nodig bij andere verhuurbedrijven? Bij veel verhuurbedrijven moet de creditcard staan op naam van de hoofdbestuurder. Dit heeft te maken met het betalen van de vereiste borg voor de huurauto. Doordat de creditcard op naam staat van de hoofdbestuurder heeft de lokale autoverhuurder een extra garantie over de identiteit van de autohuurder. Bij Autohopper heb je de mogelijkheid om de borg via de pin te betalen. Wel moet de pinpas op je eigen naam staan. Je kan bij Autohopper dus wél een auto huren zonder creditcard, maar niet zonder pinpas. 

Moet ik ook de borg niet met creditcard betalen?

Nee hoor, zoals hierboen ook al gezegd kan je de borg gewoon met je pinpas betalen. Mag je de borg dan ook cash betalen? Nou nee, dat dan ook weer niet. De reden dat de borg niet contant betaald kan worden heeft gewoon te maken met veiligheid. Wanneer er geen cash is, zullen we minder snel een doelwit zijn voor overvallers. Daarnaast heeft het contant betalen van de borg meer administratieve rompslomp en kost het ook veel meer tijd.

Waarom kan je dan bij Autohopper wel pinnen?

Doordat mensen sneller een pinpas op zak hebben dan een creditcard heeft Autohopper ervoor gekozen om voor de pin betaling te gaan. De creditcard zou sneller zijn met het betalen ten op zichte van de pin, maar in onze ogen valt dat echt mee. In sommige vestigingen is het betalen van de borg met een creditcard ook mogelijk. Let er zoals hierboven ook al gezegd wel op dat de pinpas of creditcard wel op je eigen naam moet staan.

0
Compact promotie

Bijv. Toyota Aygo met stickers

dag25,-
weekend50,-
week175,-
1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Auto huren zonder borg? Vrije km's bij een huurauto

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 02/28/2018 - 10:18

Reactie toevoegen