Auto huren zonder creditcard

Herken je dat ook? Denk je een leuke auto gezien te hebben om te huren, heb je per sé een creditcard nodig. Balen! Gelukkig is het bij Autohopper mogelijk om zonder creditcard een auto te huren. Je betaalt gewoon met je pinpas. Makkelijk toch?

Huur meteen één van deze huurtoppers:

0
Compact promo

Bijv. Kia Picanto met stickers

dag29,-
weekend58,-
week203,-
0
Compact

Bijv. Peugeot 108, Kia Picanto

dag44,-
weekend79,-
week264,-
0
Bestelbus 20 m³ laadruimte

Te besturen met B-rijbewijs!

dag139,-
weekend249,-
week834,-

Waarom kan ik bij Autohopper wel een auto huren zonder creditcard?

Eén van de meest gestelde vragen in de autoverhuur is of je een creditcard nodig hebt. Zoals bovenstaand beschreven: NEE, bij ons heb je die niet nodig. Bij Autohopper kan je de borg gewoon met je pinpas betalen. Maar waarom heb je die wel nodig bij andere verhuurbedrijven? Bij veel verhuurbedrijven moet de creditcard staan op naam van de hoofdbestuurder. Dit heeft te maken met het betalen van de vereiste borg voor de huurauto. Doordat de creditcard op naam staat van de hoofdbestuurder heeft de lokale autoverhuurder een extra garantie over de identiteit van de autohuurder. Bij Autohopper heb je de mogelijkheid om de borg via de pin te betalen. Wel moet de pinpas op je eigen naam staan. Je kan bij Autohopper dus wél een auto huren zonder creditcard, maar niet zonder pinpas. 

Moet ik ook de borg niet met creditcard betalen?

Nee hoor, zoals hierboen ook al gezegd kan je de borg gewoon met je pinpas betalen. Mag je de borg dan ook cash betalen? Nou nee, dat dan ook weer niet. De reden dat de borg niet contant betaald kan worden heeft gewoon te maken met veiligheid. Wanneer er geen cash is, zullen we minder snel een doelwit zijn voor overvallers. Daarnaast heeft het contant betalen van de borg meer administratieve rompslomp en kost het ook veel meer tijd.

Waarom kan je dan bij Autohopper wel pinnen?

Doordat mensen sneller een pinpas op zak hebben dan een creditcard heeft Autohopper ervoor gekozen om voor de pin betaling te gaan. De creditcard zou sneller zijn met het betalen ten op zichte van de pin, maar in onze ogen valt dat echt mee. In sommige vestigingen is het betalen van de borg met een creditcard ook mogelijk. Let er zoals hierboven ook al gezegd wel op dat de pinpas of creditcard wel op je eigen naam moet staan.

1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag54,-
weekend97,-
week324,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed SW, Renault Megane SW

dag69,-
weekend124,-
week414,-
1
Bestelbus 11 m³ laadruimte

Bijv. Renault master, Peugeot Boxer L2/H2

dag105,-
weekend189,-
week630,-


Misschien vind je dit ook interessant:

Auto huren zonder borg? Vrije km's bij een huurauto

 

Gepubliceerd door Kiki op wo, 02/28/2018 - 10:18

Reacties

Graag offerte. Bestelbus 1 dag huren met plaats voor 3 personen ivm verhuizing zoon in Duitsland. Huren in Leiden aan de Hallenweg. Terugbrengen in de avond dus er moet een sleutelbox zijn. Eigen risico afkopen en 1 extra bestuurder en eventueel andere bijkomende kosten.

Beste Tijnie, je kan dan het beste de bestelbus met 20m3 laadruimte huren. Ben je van plan dit in 1 dag te doen? In dat geval komt de huurprijs incl. verlaging eigen risico naar € 350,- en extra bestuurder uit op € 133,-. Bij een tripje naar Duitsland komen daar dan nog wel wat kilometers bij (na 100 kilometer betaal je € 0,18 per extra kilometer) en natuurlijk brandstof (diesel). Inleveren zou je even met de vestiging zelf moeten bespreken, dat komt vast goed. Je kunt 'm hier alvast aanvragen: https://www.autohopper.nl/reserveren/locatie/617/104. Gaat het zo lukken? Succes met de verhuizing!

Ik heb een auto aangevraagd alleen, ik wist niet dat de borg in 1 x betaald moest worden kan het ook mogelijk zijn om per dag het te betalen.

Hi Jourwensley, de borg moet vooraf in z'n geheel betaald worden. Wellicht is het een optie voor je om de borg te verlagen door het Eigen Risico te verlagen? Je kan dit overleggen met de vestiging waar je hebt gehuurd. Succes!