Herfstvakantie met de auto

De tijd gaat snel, voor je het weet is het alweer herfstvakantie! Speciaal daarvoor hebben wij een leuke actie voor jou. Huur je in de herfstvakantie 5 dagen een auto, dan betaal maar voor 4 dagen! Hieronder vertellen we je waar je de huurauto allemaal voor kan gebruiken.

Op vakantie
Ga je een paar dagen of een lang weekend weg in de herfstvakantie maar is je auto niet ruim genoeg voor alle bagage? Dan is het super handig om een auto te huren! Kies voor een lekker ruime klasse of voor een automaat om nog relaxter op vakantie te gaan. Je gaat natuurlijk op vakantie om uit te rusten :)

Herfstactie bij Autohopper

Dagjes weg
Waar een huurauto natuurlijk ook heel handig voor is is voor dagjes uit. Heb je normaal geen auto? Of is je auto niet groot genoeg? Dan is het super handig en voordelig om een auto te huren. Het OV is al snel duurder als je met meerdere personen op pad gaat. Ook kan je met een huurauto gaan en staan waar je maar wil. Lekker naar een pretpark, de dierentuin of een museum bezoeken, het kan allemaal!

Mini roadtrip
Doe eens gek en doe een mini roadtrip! Pak je spullen en ga gewoon rijden. Je ziet vanzelf wel waar je uitkomt! Super leuk en gezellig. Verleg je grenzen en ga vijf dagen lekker op reis, spannend!

Waar wacht je nog op? Reserveer jouw auto/bus meteen!

Reserveer jouw auto of bus

1
Midden

Bijv. Renault Clio of Hyundai i20

dag45,-
weekend77,-
week270,-
0
Ruim

Bijv. Renault Megane of Peugeot 308

dag55,-
weekend94,-
week330,-
0
Ruim station

Bijv. Toyota Auris of Ford Focus

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyota Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-


Misschien vind je dit ook interessant:

10 leukste dagjes uit met de huurauto Autohopper Chatten met Autohopper

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 10/02/2017 - 08:54

Reactie toevoegen