Herfstvakantie met de auto

De tijd gaat snel, voor je het weet is het alweer herfstvakantie! Dé tijd om lekker met je gezin erop uit te gaan met bijvoorbeeld een huurauto van Autohopper. Lees hieronder een aantal leuke tips voor een dagje weg in de herfstvakantie met een huurauto van Autohopper. 

Herfstactie bij Autohopper

Dagjes weg met een huurauto

Heb je zelf geen auto? Of is je auto niet groot of veilig genoeg? Dan is het super handig en voordelig om een auto te huren. Het OV is al snel duurder als je met meerdere personen op pad gaat. Ook kan je met een huurauto gaan en staan waar je maar wil. Lekker naar een pretpark, zoals de Efteling in herfstsfeer, of naar de dierentuin. Ook kan je een dagje winkelen in een leuke stad in de buurt, of wat dacht je van Bataviastad? Op een mooie herfstdag kan je natuurlijk ook lekker uitwaaien op het strand. Warm weer op met een kop heerlijke chocolademelk met slagroom voordat je je huurauto weer instapt om terug te rijden. Is het slecht weer? Bezoek dan een museum, zoals het Aviodrome in Lelystad, of ga winkelen in Hoog Catharijne in Utrecht. Genoeg leuks te doen in ons kleine kikkerlandje! 

Op vakantie met je huurauto

Ga je een paar dagen of een lang weekend weg in de herfstvakantie maar is je auto niet ruim genoeg voor alle bagage? Dan is het natuurlijk erg handig om een auto te huren! Lekker wandelen in Oostenrijk, de Ardennen of nog even genieten van het najaarszonnetje in Zuid-Frankrijk, het kan allemaal met een Autohopper huurauto. Laat het wel even weten als je van plan bent om naar het buitenland te rijden met je huurauto, zodat je ook precies weet wat je moet doen als je pech krijgt in het buitenland. Kies voor een comfortabele ruime klasse als je genoeg plek nodig hebt voor je hele gezin inclusief bagage. En met een automaat ga je nóg relaxter op vakantie. Je gaat ten slotte op vakantie om uit te rusten, toch? 

Mini roadtrip

Doe eens gek en doe een mini roadtrip deze herfstvakantie! Pak je spullen en ga gewoon rijden. Je ziet vanzelf wel waar je uitkomt! Super leuk en gezellig. Verleg je grenzen en ga vijf dagen lekker op reis, spannend!

Dus, dagje weg in de herfstvakantie met een huurauto? Hophop, naar de Autohopper vestiging bij jou om de hoek! 

1
Midden

Bijv. Kia Rio, Renault Clio

dag49,-
weekend88,-
week294,-
0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed, Renault Megane

dag69,-
weekend124,-
week414,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic, Toyota Proace

dag89,-
weekend160,-
week534,-


Misschien vind je dit ook interessant:

10 leukste dagjes uit met de huurauto Autohopper Auto huren 18 jaar

 

Gepubliceerd door Kiki op vr, 10/04/2019 - 08:54