Onbezorgd op wintersport met pechservice

Stel, je hebt een oude(re) auto die je niet helemaal vertrouwt voor lange afstanden. Ook kan het zo zijn at je auto gewoon te klein is om mee op wintersport te gaan, of wil je niet investeren in (verplichte) winterbanden. In die gevallen kan het handig zijn om een auto te gaan huren. Lekker veilig, toch? Maar hoe nieuw de auto ook is, je kan altijd pech krijgen onderweg. Wat nou als de auto het niet meer doet, of als je een aanrijding krijgt in het buitenland met je huurauto? 

Pechservice in het buitenland

Als je een auto huurt bij Autohopper, dan krijg je natuurlijk altijd een nieuwe en luxe auto mee. Ondanks dat kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je met pech stil kom te staan, of dat je een aanrijding krijgt. Daar gaan we natuurlijk niet vanuit, maar mocht het gebeuren dan is het fijn om te weten dat er bij je gehuurde auto ook pechservice zit, zowel in het binnen- en buitenland (alle landen die op de groene kaart staan). Zorg allereerst dat je (wanneer mogelijk) op een veilige plek gaat staan en dat je jezelf goed zichtbaar maakt voor naderend verkeer. In de meeste landen is het daarnaast veplicht om gele hesjes bij je te hebben en aan te trekken als je langs de weg gaat staan. Vervolgens bel je ons alarmnummer: +31 (0)88 1121 284. Onze pechhulp vertelt je precies wat je in jouw situatie moet doen. Wanneer nodig regelen ze ook vervangend vervoer voor je. Zo kom je altijd veilig op de plek van bestemming (of thuis) aan! 

Pechservice Autohopper

Geniet van je vakantie 

Met onze pechservice ga je dus altijd onbezorgd op wintersport of naar het buitenland op vakantie. Geniet van je vakantie, dan doen wij de rest. Wij wensen je een hele fijne vakantie toe! 

Tip: Huur je een auto voor je wintersport, kies dan altijd bij het reserveren in stap 2 voor winterbanden bij je auto. Deze zijn verplicht in veel wintersportlanden. Heb je deze niet, dan riskeer je een boete. 

0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed, Renault Megane

dag69,-
weekend124,-
week414,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic, Toyota Proace

dag89,-
weekend160,-
week534,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Peugeot Expert Traveller

dag129,-
weekend232,-
week774,-

 


Misschien vind je dit ook interessant:

Vrije kilometers bij een huurauto Naar welke landen mag je rijden met je huurauto of busje?

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 10/25/2021 - 10:49