Onbezorgd op wintersport met pechservice

Stel, je hebt een oude(re) auto die je niet helemaal vertrouwt voor lange afstanden of je auto is gewoon te klein om mee op wintersport te gaan. Dan kan het een erg verstandig besluit zijn om een auto te gaan huren. Maar wat nou als de auto het niet meer doet of je een aanrijding krijgt in het buitenland. Kom je dan nog wel veilig op je wintersportbestemming, of weer veilig thuis?

 

Pech in het buitenland

Als je een auto huurt bij Autohopper, dan krijg je natuurlijk altijd een nieuwe en luxe auto mee. Ondanks dat kan het natuurlijk altijd gebeuren dat je met pech stil kom te staan, of dat je een aanrijding krijgt. Daar gaan we natuurlijk niet vanuit, maar mocht het gebeuren dan is het fijn om te weten dat er bij je gehuurde auto ook pechservice zit, zowel in het binnen- en buitenland (alle landen die op de groene kaart staan).

Pechservice Autohopper

Vervangend vervoer

Mocht je pech krijgen met je auto, dan staan we 24/7 voor je klaar! Je kan ons dan bellen op 088-1121284, wij gaan gelijk voor je opzoek naar een passende oplossing en vervangend vervoer. Zo kun je met een gerust hart op vakantie. 

Geniet van je vakantie 

Je hebt dus niks om je zorgen over te maken! Geniet van je vakantie, dan doen wij de rest. Wij wensen je een hele fijne vakantie toe!

0
Ruim station

Bijv. Kia Cee'd SW, Ford Focus Station

dag61,-
weekend104,-
week366,-
0
Bus 6 persoons

Bijv. Renault Trafic of Toyoya Proace

dag85,-
weekend145,-
week510,-
0
Bus 9 persoons

Bijv. Ford Transit Custom

dag119,-
weekend202,-
week714,-

 


Misschien vind je dit ook interessant:

Vrije kilometers bij een huurauto Naar welke landen mag je rijden met je huurauto of busje?

 

Gepubliceerd door Kiki op do, 02/22/2018 - 09:49

Reactie toevoegen