Op wintersport met een huurbusje

Ga jij deze winter op wintersport naar het buitenland? En is jouw auto niet groot genoeg voor al je vrienden of familie? Met een bus van Autohopper mag je naar een groot aantal wintersportbestemmingen rijden. Zonder extra kosten en zonder addertjes onder het gras, zoals je van ons gewend bent. Ook met onze busjes rij je veilig en verzekerd in alle landen die op de groene kaart staan. Je kan dus gewoon naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Frankrijk op wintersport met een auto of busje van Autohopper!

Op wintersport met een 9-persoonsbus

Naar welke landen mag ik op wintersport met een Autohopper auto?Ga je met een groep vrienden, dan hebben we misschien wel een leuker idee: huur een 9 persoons busje voor wintersport! Huur je een 9 persoons busjes bij Autohopper dan huur je een Peugeot Boxer of Expert, Toyota Proace of Ford Transit. Allemaal degelijke en goede merken. Je krijgt als het goed is altijd te maken met sneeuw, ijs, ijzel en gladheid op de weg. Het is dus écht geen optie om met je eigen ouwe bakkie die kant op te gaan. Je kan natuurlijk een auto huren voor je wintersportvakantie, al onze busjes zijn relatief jong en altijd luxe uiterust. Gebeurt er toch iets met de auto of bus in het buitenland? In de meest reguliere wintersportlanden ben je gewoon goed verzekerd. Zo zit je met een veilig gevoel in een bus of auto van Autohopper naar je wintersport bestemming. Lekker, toch? 

0
Bus 9-persoons

Bijv. Peugeot Expert, Toyota ProAce Personenbus

dag149,-
weekend269,-
week894,-

Winterbanden en sneeuwkettingen

Winterbanden zijn in sommige landen verplichtLet er dus goed op dat jouw auto of bus voorzien is van winterbanden, of M+S banden mét Alpine symbool als je bijvoorbeeld door Duitsland rijdt! Sneeuwkettingen zijn als je bepaalde bergdorpjes inrijdt soms ook verplicht. Zeker handig en verstandig om ze altijd bij je te hebben! Ga je op wintersport met een 9 persoons busje of andere auto of bus van Autohopper? Laat dit dan even weten, dan denken we met je mee en kunnen we je eventueel voorzien van dit soort zaken. Wij verhuren namelijk al een tijdje aan fanatieke wintersporters! 

Ga je met een busje op wintersport, houd dan rekening met de volgende punten:

  • Rijd iets langzamer dan gebruikelijk
  • Houd meer afstand dan normaal
  • Blijf op de omstandigheden letten
  • Rem rustig en niet in één keer
  • Neem voldoende pauze tijdens de rit.

Met een busje op wintersport is gezellig

Okee, we hopen dat je er nu van overtuigd bent dat je met een busje van Autohopper altijd veilig naar je wintersport bestemming kan rijden. Maar misschien nog wel belangrijker: het is een stuk gezelliger om met z'n allen in een 9-persoonsbus te zitten dan om met twee auto's achter elkaar aan te rijden. Ook bespaar je enorm veel geld op benzine, tol en parkeerkosten, wat je dan weer uit kan geven tijdens de apres-ski. Proost!  

Dus, hop hop naar Autohopper en huur een 9 persoons busje voor jouw wintersport vakantie! 

0
Ruim station

Bijv. Kia Ceed SW, Renault Megane SW

dag69,-
weekend124,-
week414,-
0
Bus 6-persoons met laadruimte

Bijv. Renault Trafic, Toyota ProAce Dubbele cabine

dag99,-
weekend179,-
week594,-
0
Bus 9-persoons

Bijv. Peugeot Expert, Toyota ProAce Personenbus

dag149,-
weekend269,-
week894,-


Misschien vind je dit ook interessant:

8 tips rijden in de sneeuw Vergeet dit niet op wintersport

 

Gepubliceerd door Kiki op ma, 11/12/2018 - 09:46