Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Doetinchem

Edisonstraat
5

7006RA
Doetinchem


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-18:00
dinsdag: 8:00-18:00
woensdag: 8:00-18:00
donderdag: 8:00-18:00
vrijdag: 8:00-18:00
zaterdag: 9:00-17:00
zondag: Gesloten

Klanten vertellen over Autohopper Doetinchem

9.5
25805 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Doetinchem of Doesburg

Wil je een auto huren in Doetinchem? Ga dan hophop, naar Autohopper Doetinchem! Je huurt bij ons altijd een luxe, nieuwe auto voor een lekker lage prijs. Alle huurauto´s zijn luxe uitgerust met minimaal airco, audio-installatie en vijf deuren. Autoverhuur in Doetinchem voor een uiterst scherpe prijs en zonder onverwachte kosten, dat is onze no-nonsense autoverhuur. De op deze pagina getoonde prijzen zijn inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan! Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo rijd je altijd in een degelijke auto die relatief weinig kilometers heeft gereden. Reserveer je gewenste huurauto gemakkelijk en snel online!

Waarom Autohopper?

  • Met meer dan 100 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Je huurt de allernieuwste modellen huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekering, pechhulp en 100 vrije km's per dag
  • Eén van de best beoordeelde autoverhuurbedrijven van Nederland
Afbeelding
Autohopper in Doetinchem

De gemeente Doetinchem en omgeving

Doetinchem is een stad in de provincie Gelderland, in de gastvrije Achterhoek. Doetinchem is de dichtstbevolkte gemeente in de Achterhoek. Ontdek Doetinchem door door de gezellige straatjes met leuke winkels te slenteren of plof neer in één van de vele parken of terrassen, waar je lekker kan zitten en genieten van deze gezellige stad. Bezoek het Openbaar Vervoermuseum om de ontwikkelingen van het Openbaar Vervoer door de jaren te ontdekken, of het Stadsmuseum als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Doetinchem.

In de omgeving van Doetinchem vind je een aantal natuurgebieden die je met je huurauto kan verkennen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige Kruisbergse bossen, waar je kan wandelen door het bosgebied met vele rivierduinen en vennen. Je vindt hier veel bijzondere planten en bomen, maar ook wilde reeën, konijnen, hazen, fazanten en uilen. Ook kan je naar het bos bij kasteel de Slangeburg gaan. Dit prachtige landgoed en kasteel dateert uit 1354 en is tot de 19de eeuw particulier eigendom geweest. De laatste particuliere eigenaren waren Duitsers. Na de oorlog werd het kasteel daardoor eigendom van de Nederlandse staat. Tegenwoordig wordt het kasteel beheerd door Staatsbosbeheer en zijn het landgoed en de kapel van het klooster toegankelijk voor publiek. 

Busje huren in Doetinchem of Doesburg

Ga je binnenkort verhuizen? Of wil je om een andere reden een busje huren in Doetinchem? Huur dan één van onze bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens. Onze bestelbusjes zijn luxe uitgerust met airco en audio-installatie, lekker ruim en comfortabel. Onze bakwagen van 20m3 heeft zelfs een elektrische laadlift! Ideaal als je een zware vaatwasser of wasmachine moet verplaatsen! Je mag al onze bestelbussen gewoon met je B-rijbewijs besturen. Dus, busje huren? Hophop, naar Autohopper Doetinchem!

Veelgestelde vragen