Autohopper Nuenen

Autohopper Nuenen is gesloten

We zijn druk bezig om een nieuwe vestiging in Nuenen aan te sluiten. Wil je toch een auto huren in de buurt van Nuenen? Dan kan je terecht bij Autohopper Eindhoven.


Auto huren in Nuenen, Eindhoven of Alvershool

Auto huren in Nuenen? Hop hop, naar Autohopper! Je huurt bij ons de nieuwste modellen auto’s voor een scherpe en eerlijke prijs. Ook zijn al onze huurauto’s maximaal twee jaar oud. Zo weet je zeker dat je altijd een degelijke auto mee krijgt die nog niet zo heel veel kilometers op de teller heeft staan. Verder hebben alle huurauto’s minimaal een audio installatie, ijskoude airconditioning en vijf deuren. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent bij Autohopper. Al onze prijzen zijn namelijk inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 / km.). Zo kom je achteraf dus nooit voor verrassingen te staan. Bekijk snel alle huurauto’s die je kan vinden bij Autohopper Nuenen. Dus, auto huren in Nuenen? Hop hop, naar Autohopper! 

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Altijd de nieuwste huurauto’s
  • Geen verrassingen achteraf door onze heldere prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 tevreden klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Met je huurauto in Nuenen en omgeving

Nuenen is een plaats in Noord-Brabant, tussen Eindhoven en Helmond. Nuenen was tussen 1883 en 1885 de woonplaats van Vincent van Gogh. Dit is te zien in een aantal van zijn werken. Zijn beroemde schilderij de Aardappeleters is in Nuenen geschilderd. Daarnaast heeft Vincent van Gogh Molen De Roosdonck, een ronde stenen Beltmolen, zeven keer vastgelegd op doek. Ook de Opwettense watermolen is meerdere keren terug te vinden in zijn collectie. Het Van Goghkerkje, een Hervormde waterstaatkerk waar de vader van Vincent van Gogh preekte, is ook meerdere keren op doek vastgelegd. Dit laatste kerkje wordt tegenwoordig alleen nog gebruikt voor bijzondere plechtigheden en culturele manifestaties. Tip: bezoek ook eens museum Vincentre aan de Berg te Nuenen, waar je een permanente expositie over het leven van Vincent van Gogh vindt. 

Iest minder cultureel aangelegd? Je kan ook prima winkelen in Nuenen, een groot deel van de winkels is 7 dagen per week geopend. Iedere maandagmiddag is er een weekmarkt in Het Park.  Het Park is in de negentiende eeuw aangelegd naast De Berg, een driehoekig plein dat als oude kern van het dorp bekend staat. In Het Park vind je een muziekkiosk, een monument voor Vincent van Gogh en een monument dat de Zusters van Liefde herdenkt.

Wil je met je huurauto de omgeving van Nuenen verkennen? Strandpark Aquabest in het noorden van Eindhoven is een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen. Op dit strand is van alles te doen. Zo zijn er verschillende attracties voor kinderen, maar je kan er ook wakeboarden of de weg uit een escape room zoeken. Shoppen? Ontdek Eindhoven, op ruim 10 minuten rijden van Nuenen. Ruim 10 minuten de andere kant op vind je Helmond, waar je jezelf ook prima de hele dag kan vermaken. Genoeg te doen in en rondom Nuenen met je huurauto dus! 

Busje huren in Nuenen, Eindhoven of Alvershool

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Nuenen? Kies voor één van de bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens die wij beschikbaar hebben. Al onze busjes zijn altijd luxe uitgerust met airco, radio/cd speler en andere extra's. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Scheelt je behoorlijk wat tillen! Ook als je van plan bent om met meerdere personen op pad te gaan, kan je terecht bij Autohopper Nuenen. Wij verhuren namelijk ook luxe personenbusjes. Gezellig met z’n allen in één personenbus naar jullie bestemming. Beter dan achter elkaar aan rijden en het is vaak ook nog eens goedkoper omdat je maar voor één auto benzine, tol en parkeerkosten betaalt. Wij hebben meerdere types busjes te huur. Of je nu een gewoon bestelbusje, een 6-persoonsbus met extra laadruimte (dubbelcabine) of een luxe 9-persoonsbus wil huren, het kan allemaal. Ook een fijne bijkomstigheid: je mag al onze busjes gewoon besturen met je B-rijbewijs. En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!


Veelgestelde vragen

Zijn alle huurauto's goed verzekerd?

Ja, al onze auto's zijn all-risk verzekerd. Wel betaal je altijd een Eigen Risico bij schade, deze kan je (deels) verlagen in stap 2 van je online reserveringsaanvraag.

Ik wil een auto huren in Nuenen zonder creditcard, kan dat?

Jazeker, bij ons betaal je de huur en borg gewoon met je pinpas. We maken de borg na het inleveren van de auto meteen weer naar je over, zodat je nooit te lang hoeft te wachten op je geld! 

Ik wil goedkoop een auto huren in Nuenen, wat raden jullie aan?

Onze compact promotie is de goedkoopste huurauto die wij in Nuenen aanbieden. Deze auto met stickers verhuren wij extra goedkoop, omdat je reclame voor ons maakt als je met deze auto rijdt. 

Kan ik een bestelbus huren in Nunen?

Jazeker, wij hebben een ruim aanbod aan bestelbussen en verhuiswagens. Neem hierboven een kijkje voor het aanbod!

Ik wil een auto huren in Eindhoven en ben naar jullie doorverwezen, waar kan ik jullie vinden?

Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Je vindt ons op 10 minuten rijden van Eindhoven. Pak de N270 richting Helmond en sla rechtsaf naar de Koudenhovenseweg Zuid. Bij de tweede afslag sla je rechtsaf, 't Hofke op. Pak de tweede afslag naar rechts richting de Loostraat, deze volg je totdat deze ie overgaat in de Molendijk. Bij de T-splitsing sla je linksaf de Collseweg op. Deze volg je totdat je linksaf kan slaan naar de Kruisakker, deze blijf je volgen totdat je naar rechts kan. Je vindt Autohopper Nuenen dan aan je rechterhand. 

Ik wil een auto of bus huren die niet op deze pagina staat, kan dat?

In principe niet, maar je mag ons altijd bellen om te bespreken of er wat mogelijk is. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Geldrop, misschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar.