Overslaan en naar de inhoud gaan

Autohopper Venray

Smakterweg
25-A

5804 AE
Venray


Openingstijden

Weekday Time slot Reactie
maandag: 8:00-17:00
dinsdag: 8:00-17:00
woensdag: 8:00-17:00
donderdag: 8:00-17:00
vrijdag: 8:00-17:00
zaterdag: 8:00-12:00
zondag: 8:00-12:00

Klanten vertellen over Autohopper Venray

9.5
25202 reviews
Bekijk alle reviews

Auto huren in Venray

Auto huren in Venray? Dan ben je bij Autohopper Venray aan het juiste adres. Je huurt bij ons de nieuwste modellen auto’s. Onze huurauto’s zijn nooit ouder dan twee jaar. Zo rijd je altijd in een degelijke auto die relatief weinig kilometers heeft gereden. Verder zijn alle auto’s luxe uitgevoerd en minimaal voorzien van een ijskoude airco, een audio installatie en vijf deuren. De op deze pagina getoonde prijzen zijn inclusief inclusief all-risk verzekering & pechhulp, BTW en 100 vrije kilometers per dag (daarna een extra bedrag per iedere gereden kilometer). Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan! Bekijk hier welke huurauto’s je kan vinden bij Autohopper Venray. Dus, auto huren in Venray? Hop hop, naar Autohopper!

Waarom kies je voor Autohopper?

  • Je huurt de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf!
  • Met meer dan 110 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Meer dan 150.000 blije klanten gingen je al voor
  • Het hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijf van Nederland

Te doen met je huurauto in de omgeving van Venray

Een dagje in of in de buurt van Venray doorbrengen? Venray is een plaats in de gemeente Limburg. Er wonen hier ongeveer 43.707 mensen. Ga lekker wandelen in het Beeldenbos Odapark. In het Beeldenbos zijn 64 beelden opgenomen van hedendaagse internationale kunstenaars. Ook kan je een kijkje nemen in de Petrus Banden Kerk.  Deze kerk heeft tientallen unieke houten heiligenbeelden uit de 15e eeuw. Natuurlijk kan je ook lekker winkelen in de gezellige binnenstad met talloze winkels, restaurantjes en andere horecagelegenheden. Eén van de bekendste uitjes in Venray is toch wel het Oorlogsmuseum in Overloon, waar je alles leert over de Tweede Wereldoorlog in Nederland.

Liever de omgeving van Venray verkennen met je huurauto? Bezoek bijvoorbeeld Nationaal Park de Maasduinen, op 20 minuten rijden van Autohopper Venray. Dit natuurgebied is gelegen op een zandrug met bossen, heide en venen, wilde dieren en wandel- en fietspaden. Vanaf Autohopper Venray rijd je de A73 op richting Venlo/Horst. Na 14 kilometer pak je de N270 naar de Bosserheide in Well en je vervolgt je weg na 1,4 kilometer op de Bosserheide. Na 5 minuten kan je je huurauto parkeren en lekker genieten van de Limburgse natuur! 

In Midden-Limburg vind je verder prachtige natuurgebieden, zoals, natuurgebied Leudal, Waterbloem en het Spaanse Bos. Op een goed halfuur rijden van Autohopper Venray vind je Natuurgebied Leudal. Dit natuurgebied is gelegen tussen Haelen, Roggel, Neer, Nunhem en Heyhuysen. Hier vind je zo'n 900 ha prachtige natuur, waaronder ook de Sint Petrus Molen. Daar in de buurt, ten noorden van Heibloem in Midden-Limburg, vind je ook natuurgebied Waterbloem. In dit natuurgebied vind je 466 ha aan natuurlijk schoon: 300 ha is bos en het overige deel bestaat uit moerassen en graslanden. Als je nog iets verder doorrijdt kom je in Het Spaanse Bos, een natuurgebied van 39 ha ten zuidwesten van Heibloem. Je vindt hier een aantal eiken en beuken die ouder zijn dan 130 jaar! Voor de rest vind je hier voornamelijk naaldhout dat tussen 1939 en 1961 is geplant. 

Busje huren in Venray

Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Of wil je om een andere reden een busje huren in Venray? Huur dan één van onze bestelbusjes, verhuisbussen of bakwagens. Al onze busjes zijn altijd luxe uitgerust met airco, radio/cd speler en andere extra's. Je vindt zelfs een elektrische laadlift in onze bakwagens. Scheelt heel wat tillen! En je mag deze bussen gewoon met je B-rijbewijs besturen. Reserveer hier eenvoudig je gewenste bus en huur jouw busje bij Autohopper Venray! En… hop! Voor je het weet ben je weer lekker onderweg!

Veelgestelde vragen