Overslaan en naar de inhoud gaan

Huren bij Autohopper in Zuidwolde 

Helaas is onze vestiging in Zuidwolde gesloten. We hopen snel een nieuwe Autohopper in Zuidwolde te openen. In de tussentijd kan je terecht bij Autohopper Hoogeveen of Autohopper Meppel.

Auto huren in Zuidwolde

Wil je een auto huren in Zuidwolde? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres! Al onze huurauto’s zijn nieuw en luxe uitgerust, waardoor je veilig en comfortabel de weg op kunt. De beschikbare huurauto’s zijn meestal niet ouder dan één jaar. Autohopper is de grootste autoverhuurder van Nederland, met meer dan 130 vestigingen verspreid over het hele land. Hierdoor zijn we vaak de voordeligste keuze. Alle verplichte kosten zijn inbegrepen in de prijs en je krijgt de eerste 100 kilometer per dag van ons cadeau. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Onze huurauto’s zijn uiteraard goed verzekerd en mocht er onverhoopt toch wat gebeuren onderweg, dan kun je altijd bellen met onze pechservice. Dus, wil je een auto huren in Zuidwolde (Drenthe)? Hop dan snel naar Autohopper! Ook als je in de buurt bent van andere plaatsen zoals Dedemsvaart, Coevorden, Balkbrug of Meppel.

Busje huren in Zuidwolde

Heb je een busje nodig omdat je binnenkort gaat verhuizen of grote spullen moet vervoeren? Ook dat kan bij Autohopper autoverhuur in Zuidwolde (Drenthe). Wij hebben verschillende soorten bestelauto’s, bestelbusjes, verhuisbussen en bakwagens beschikbaar. Al onze bussen zijn netjes en voorzien van goed werkende airco en audio installatie. De grote bakwagens met 20m3 laadruimte zijn bovendien uitgerust met een elektrische laadlift, waardoor je verhuizing nog makkelijker wordt! Voor het huren van onze busjes is een B-rijbewijs voldoende.

Daarom kies je voor Autohopper

  • Altijd de nieuwste modellen huurauto’s
  • Prijzen incl. btw, verzekeringen & pechhulp, dus geen verrassingen achteraf!
  • Met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland
  • Ruim 150.000 blije autobestuurders gingen je al voor
  • De hoogst beoordeelde autoverhuurbedrijven van Nederland