Nieuwsoverzicht

Autohopper zit nu ook in Schagen, Loosdrecht en Leeuwarden!
donderdag 12 april 2018

Auto of bus nodig in Schagen, Loosdrecht of Leeuwarden? Geen probleem, want je vindt ons nu ook in deze plaatsen! In Schagen kan je terecht voor het huren van auto's en busjes in veel verschillende formaten. In Leeuwarden en Loosdrecht vind je verschillende personenauto's, van een promotie auto met stickers tot een luxe middenklasse auto. En natuurlijk zijn deze hagelnieuw, zoals je van ons gewend bent.

Lees verder
Hernieuwde samenwerking met Kia Nederland
maandag 22 januari 2018

Autohopper zet ook in 2018 de samenwerking met Kia Nederland voort. Er gaan in de loop van het jaar maar liefst 80 hagelnieuwe Kia Picanto's (met Autohopper bestickering) de verhuur in. 

Lees verder
Opening Autohopper Aalsmeer en Autohopper Heerhugowaard
donderdag 20 juli 2017

Wij hebben er weer een Autohopper bij! Vanaf vandaag verhuurt het Chariot Hotel in Aalsmeer ook huurauto's van Autohopper. Bij Autohopper Aalsmeer kun je zeven dagen per week terecht voor een luxe en nieuwe huurauto. Vanaf 1 september kan je hier ook een bestelbusje huren.  Autohopper Aalsmeer >

Lees verder
Autohopper wordt hoofdsponsor team Wij staan voor paal!
donderdag 22 juni 2017

De Overijsselse vriendengroep Esmee, Niek, Eva en Carlijn doen zaterdag 24 augustus mee aan de Last Man Standing challenge. Deze challenge wordt georganiseerd door MIND, een organisatie die zich inzet voor mensen met psychische problemen. De Last Man Standing challenge is bedoeld om aandacht te vragen voor de extreem lange wachtlijsten in de zorg, waar deze vriendengroep helaas zelf ook ervaring mee heeft.

Lees verder
Franchisenemers geven Autohopper een 8,5
woensdag 24 mei 2017

Afgelopen woensdag mei was het weer tijd voor het tweejaarlijkse Autohopper ondernemersevent. Een inspirerende dag voor de franchisenemers van Autohopper, waar ze werden bijgepraat over de branche en de komende ontwikkelingen. Autohopper heeft als organisatie in de afgelopen 6 jaar flinke stappen gemaakt. Het unieke shop-in-shop autoverhuur concept biedt de franchisenemers veel toegevoegde waarde. Zoveel zelfs dat deze franchisenemers het concept en de samenwerking gemiddeld met een 8,5 belonen. Twee jaar geleden was dit nog een 8 gemiddeld.

Lees verder

Pagina's

2+1
GRATIS

Pinksteractie: 2+1 GRATIS

Extra voordelig op pad met Pinksteren? Huur je een auto voor een weekend, dan krijg je tweede pinksterdag er gratis bij! 

Huur jouw auto

Bakwagen met 10,- korting

De hele maand april krijg je 10,- korting op de daghuur van jouw bakwagen. Je betaalt dan geen 119,-, maar slechts 109,-! 

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer