Nieuwsoverzicht

Busje huren voor de levering van producten
dinsdag 25 mei 2021

Door de COVID-19 moesten veel bedrijven dicht. Toch zijn er een hoop creatieve ideeën bedacht waardoor bedrijven toch door konden gaan met het leveren van producten. Veel winkels en restaurants die normaal gesproken geen eten thuis bezorgen zijn producten zelf gaan bezorgen. Je komt (tijdelijk) bussen te kort in je wagenpark, je wil eten gaan thuisbezorgen of je wil tijdelijk de spullen uit je webshop gaan thuisbezorgen. Een busje van Autohopper komt dan goed van pas! Je kan zo lang huren als nodig is en je zit nergens aan vast.

Lees verder
Wie zijn onze ondernemers?
dinsdag 4 mei 2021

Je huurt een auto bij Autohopper. Maar bij wie huur je eigenlijk, waar moet je de auto ophalen en is dit betrouwbaar? We leggen het graag aan je uit!

Lees verder
Verdienmodel autodealers onder druk: hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming niet overbodig wordt?
donderdag 25 maart 2021

Steeds meer autofabrikanten willen hun auto’s in de toekomst niet meer via een dealer, maar direct vanuit de fabriek aan de klant leveren. Ook wordt de auto van de toekomst elektrisch, waardoor er minder onderhoud nodig is. Volvo kondigde deze week aan al stappen in deze richting te zetten, ook Volkswagen is hier al mee bezig. Er wordt geschat dat er hierdoor straks nog maar 100 tot 150 dealers overblijven.

Lees verder
Rabobank & Autohopper samen voor veilige ID-check
donderdag 18 maart 2021

Een auto huren zonder je legitimatiebewijs en rijbewijs fysiek te overhandigen? Dat kan met de IDA Wallet, een app ontwikkeld door de Rabobank. In oktober en november vond de succesvolle pilot met Autophopper plaats. Rabobank sprak ZZP’er Arno Zijderveld (49 jaar) over zijn ervaringen met het gebruik van de app bij het huren van een auto.

Lees verder
Hier moet je op letten als je niet te veel wil betalen voor je huurauto als ZZP’er
dinsdag 5 januari 2021

Als ZZP’er heb je wel eens een auto nodig. Een nieuwe auto is duur, maar je wil toch representatief bij je afspraak komen. Een auto leasen is hip en de keuze is reuze. Overal zie je aanbiedingen voor goedkope leaseauto’s, maar onder aan de streep ben je vaak veel meer kwijt dan je in eerste instantie had voorzien. Daarom delen wij alvast wat stof tot nadenken, zodat je niet te veel betaalt voor jouw leaseauto.

Lees verder

Pagina's

WIN
WIN

Win 2 weken een auto

Win 2 weken gratis rijden in deze toffe auto!

Bekijk de winactie
Dubbele
km's

Zomeractie

Huur in juli of augustus een personenauto of -busje en krijg dubbele vrije kilometers!

Reserveer direct
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer