Nieuwsoverzicht

Autohopper wint aanbesteding van VGGM
dinsdag 4 oktober 2022

Autohopper is verheugd met het nieuws dat het de aanbesteding van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) heeft gewonnen. De aanbesteding loopt over een periode van twee jaar waarin Autohopper auto’s gaat verhuren aan VGGM.

Lees verder
Louwman Group neemt autoverhuurder Autohopper over
donderdag 28 oktober 2021

Louwman neemt een 100% belang in autoverhuurketen en franchiseformule Autohopper. Met ruim 120 vestigingen door heel Nederland is Autohopper de grootste verhuurketen van ons land. Louwman breidt haar flexibele mobiliteitsaanbod met deze samenwerking aanzienlijk uit.

Lees verder
Met een busje op vakantie naar het buitenland
dinsdag 20 juli 2021

Ga je binnenkort op vakantie met een busje van Autohopper of ben je er nog niet helemaal uit of je een busje wil gaan huren? Wij leggen je uit wat de voordelen zijn en waar je aan moet denken tijdens je auto vakantie.

Lees verder
Nederlanders kiezen massaal voor autovakantie
maandag 19 juli 2021

In bijna alle regio's zijn inmiddels de schoolvakanties begonnen. Tijd voor de zomervakantie dus! Veel gezinnen kiezen er dit jaar voor om met de auto op vakantie te gaan. Vliegen blijft toch spannend en met de auto ben je natuurlijk een stuk flexibeler. Maar wat moet je als je zelf een wat oudere of kleinere auto hebt, of als je geen zin hebt om vaak te stoppen om je elektrische auto op te laten? Veel gezinnen kiezen voor een huurauto!

Lees verder
Hyundai Tucson trekauto van het jaar 2021
donderdag 24 juni 2021

Het is bijna zo ver, de zomervakantie. Maar welke auto kan je nou het beste huren als je met een caravan op pad gaat? De ANWB jury heeft achter verschillende auto’s een caravan gehangen, om hier vervolgens mee door het heuvelachtige Veluwse landschap te rijden. De Hyundai Tucson kwam hier het beste mee weg.

Lees verder

Pagina's

Wintersport
actie

Wintersportactie

Bespaar op je wintersport door gebruik te maken van de wintersportactie

Kies je auto of bus
weekend
deal

Voordelige weekenddeals

Met onze speciale weekendtarieven huur je lekker voordelig een weekend lang een auto of bus!

Vertel me meer