Overslaan en naar de inhoud gaan

Op vakantie met een huurauto

Het is eindelijk zo ver, je mag de vakantie gaan boeken! Misschien ga je weer naar de vaste camping waar je altijd komt of is het deze keer tijd voor wat nieuws. Waar je ook heen gaat, het is belangrijk om het juiste vervoer te kiezen. Wat dacht je van een autovakantie naar SociliĆ«, SardiniĆ« of misschien zelfs de Peloponnesos?

Huurauto of bus?

Het is eindelijk zo ver, je mag de vakantie gaan boeken! Misschien ga je weer naar de vaste camping waar je altijd komt of is het deze keer tijd voor wat nieuws. Waar je ook heen gaat, het is belangrijk om het juiste vervoer te kiezen. Ga je met je gezin en heb je extra bagageruimte nodig, wellicht dat je dan beter voor een personenbus kunt gaan dan voor een ruime huurauto.

Afbeelding
huurauto of bus

Goede voorbereiding, half werk

Ga je naar het buitenland op vakantie? Dan heb je in de meeste gevallen vignet en milieustickers nodig. Als je bij ons reserveert helpen we je hier graag mee! Ben je 18 jaar en wil je met vrienden op vakantie? Maak je geen zorgen! Ook dan kan je bij ons een auto huren. Het is handig als je weet wat de regels zijn van de landen waar je gaat rijden, zo voorkom je namelijk onnodige boetes.

Afbeelding
vignetsticker autohopper

Wat moet meenemen als je een huurauto komt ophalen?

Om een gereserveerde huurauto bij ons te komen ophalen, moet je een aantal dingen niet vergeten. Vanzelfsprekend hebben we je rijbewijs nodig om te weten of je rijbevoegd bent. Daarnaast hebben we een legitimatiebewijs nodig om je verblijfplaats te verifieren. Als laatst hebben we je pinpas nodig, zodat je de borg kunt pinnen. We leggen het in onderstaande video nog even uit! 

Onbezorgd op vakantie

Met een Autohopper auto of bus kan je altijd onbezorgd op vakantie. Bij ons ben je namelijk altijd goed verzekerd en voorzien van pechhulp in het geval van nood. Om die reden heb je dan ook geen creditcard nodig om een auto of bus te huren. Wel zo makkelijk! Ook hebben we een checklist en een lijstje met tips voor je gemaakt zodat je niks vergeet mee te nemen! Controleer voor de zekerheid altijd nog even naar welke landen je mag reizen met onze auto's.

Afbeelding
koffer

Meer zitruimte en bagage

Ga je op wintersport met vrienden of familie? Dan kan het fijn zijn om een busje te huren. Meer zitplaatsen en ruimte voor al je spullen, wel zo handig! Ook hebben wij hebben wij pechservice in het buitenland, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken! Ga je voor het eerst in de sneeuw rijden? Dan kan dat even wennen zijn. Wij hebben 8 tips voor je op een rijtje gezet zodat het een stuk makkelijker voor je wordt.

Afbeelding
autohopper bus

Reserveer jouw vakantieauto bij Autohopper

Ben je helemaal voorbereid op jouw autovakantie? Dan kan je nu beginnen aan het leukste gedeelte, jouw huurauto uitzoeken en reserveren!